Specialiteit
-
King Crab” gegrild met blanke boter, wilde Rijst
Crabe Royal" grillée au beurre Blanc, Riz sauvage
-
Chateaubriand grillée met z’n Béarnaisesausje
-
Rib Eye Black Angus Schotland
-
Salade van de Chef met gegrilde Gamba’s, Avocado, Pompelmoes en Currydressing
Suggesties
-
Gebakken Sint-Jacobsnootjes op Klassieke wijze “Meunière”
Noix de Saint-Jacques Meunière
-
Paling in de Room met verse Frietjes
Anguille à la Crème
-
Gebakken paling met Tartaarsausje
Anguille poêlé, sauce Tartare
-
Choucroute garnie d’Alsace
Choucroute garnie à l’Alsacienne
-
“Zwitsers Bintje”, gegratineerde Raclette kaas met Serranoham, afgewerkt met zure room & Bieslook
« Pomme de Terre Suisse », fromage Raclette gratiné, jambon de Serrano, crème à la ciboulette
-
Gebakken Deense Kabeljauw afgewerkt met zacht Mosterdsausje, krokant gebakken Oesterzwammen
Cabillaud Danois poêlé à la sauce Moutarde doux, Pleurotes