Suggesties

Specialiteit

  • “King Crab” gegrild met blanke boter, wilde Rijst

    "Crabe Royal" grillée au beurre Blanc, Riz sauvage

  • Chateaubriand grillée met z’n Béarnaisesausje

  • Rib Eye Black Angus Schotland

  • Salade van de Chef met gegrilde Gamba’s, Avocado, Pompelmoes en Currydressing

  • Bouillabaisse à la Marseillaise met z’n Rouille en Toast

Suggesties

  • Gegrilde Sint-Jacobsnootjes met gekarameliseerde Witloof, Krokantje van Serrano

    Noix de Saint-Jacques grillées, Chicons caramélisées, Croquant de Jambo de Serrano

  • Choucroute garnie d’Alsace

  • Zwitsers Bintje, gegratineerde Raclette kaas met Parmaham, afgewerkt met Zure Room en Bieslook

    Pomme de Terre Suisse, fromage Raclette gratiné, Jambon de Parme, crème et ciboulette

  • Paling in de Room

    Anguille à la Crème

  • Paling “klassiek gebakken” met Tartaarsausje

    Anguille Meunière, sauce Tartare

  • Asperges op Vlaamse Wijze

    Asperges à la Flamande

  • Asperges met Zacht gerookte Schotse Zalm, Mousselinesausje

    Asperges au saumon fumé d'Ecosse, sauce Mousseline

Site by Verdographics