Specialiteit
“King Crab” gegrild met blanke boter, wilde Rijst
"Crabe Royal" grillée au beurre Blanc, Riz sauvage
Chateaubriand grillée met z’n Béarnaisesausje
Rib Eye Black Angus Schotland
Salade van de Chef met gegrilde Gamba’s, Avocado, Pompelmoes en Currydressing
Bouillabaisse à la Marseillaise met z’n Rouille en Toast
Suggesties
Asperges op Vlaamse Wijze
Asperges à la Flamande
Asperges met Zacht gerookte Schotse Zalm, Mousselinesausje
Asperges au saumon fumé d'Ecosse, sauce Mousseline
“Vitello Tonato”, Carpaccio van Kalfgebraad afgewerkt met Tonijnmayonaise
“Vitello Tonato”, Carpaccio de Rôti de Veau, Mayonnaise de Thon
Coeur de Boeuf Tomaat met gebakken Scampi’s, klassieke Vinaigrette
Tomates de Coeur de Boeuf, Scampis poêlées, Vinaigrette classique
Gebakken Zeeduivel met Romig sausje van zachte Scampi’s, klassieke Vinaigrette
Lotte poêlé, sauce au Curry doux, Légumes de Printemps