Suggesties

Specialiteit

  • “King Crab” gegrild met blanke boter, wilde Rijst

    "Crabe Royal" grillée au beurre Blanc, Riz sauvage

  • Chateaubriand grillée met z’n Béarnaisesausje

  • Rib Eye Black Angus Schotland

  • Salade van de Chef met gegrilde Gamba’s, Avocado, Pompelmoes en Currydressing

  • Bouillabaisse à la Marseillaise met z’n Rouille en Toast

Suggesties

  • Asperges op Vlaamse Wijze

    Asperges à la Flamande

  • Asperges met Zacht gerookte Schotse Zalm, Mousselinesausje

    Asperges au saumon fumé d'Ecosse, sauce Mousseline

  • “Vitello Tonato”, Carpaccio van Kalfgebraad afgewerkt met Tonijnmayonaise

    “Vitello Tonato”, Carpaccio de Rôti de Veau, Mayonnaise de Thon

  • Coeur de Boeuf Tomaat met gebakken Scampi’s, klassieke Vinaigrette

    Tomates de Coeur de Boeuf, Scampis poêlées, Vinaigrette classique

  • Gebakken Zeeduivel met Romig sausje van zachte Scampi’s, klassieke Vinaigrette

    Lotte poêlé, sauce au Curry doux, Légumes de Printemps

Site by Verdographics