Suggesties

Specialiteit

  • King Crab” gegrild met blanke boter, wilde Rijst

    Crabe Royal" grillée au beurre Blanc, Riz sauvage

  • Chateaubriand grillée met z’n Béarnaisesausje
  • Rib Eye Black Angus Schotland
  • Salade van de Chef met gegrilde Gamba’s, Avocado, Pompelmoes en Currydressing

Suggesties

  • Hollandse nieuwe Maatjes, "Klassiek gegarneerd"

    Les Maatjes "Garnie classique"

  • Maatjes op toast met Rucola sla, Granny Smith Appel, afgewerkt met Dilledressing

    Les Maatjes sur Toast, salade de Roquette, quartiers de Pommes, dressing à l'Aneth

  • ” Vitello Tonato “, Carpaccio van Kalfsgebraad afgewerkt met Tonijnmayonaise

    Vitello Tonato, Carpaccio de Rôti de veau, Mayonnaise de Thon

  • Asperges op Vlaamse wijze

    Asperges à la Flamande

  • Asperges met zacht gerookte Schotse Zalm, Mousselinesausje

    Asperges au saumon fumé d'Ecosse, Sauce Mousseline à la Ciboulette

  • Baby kreeft “ Belle-Vue “

    Baby homard « Belle -Vue »

  • Gegrilde baby Kreeft, wilde Rijst

    Baby Homard grillée, Riz sauvage

  • Salade gerookte Zalm met Avocado afgewerkt met pompelmoespartjes en Appel

    Salade Saumon fumée garni aux Avocats, Agrumes et Pommes

  • Gebakken Kabeljauw met Belgsiche Asperges afgewerkt met lichte Kalfjus

    Cabillaud poêlé aux Asperges, Jus de Veau

Site by Verdographics