Suggesties

Specialiteit

  • King Crab” gegrild met blanke boter, wilde Rijst

    Crabe Royal" grillée au beurre Blanc, Riz sauvage

  • Chateaubriand grillée met z’n Béarnaisesausje
  • Rib Eye Black Angus Schotland
  • Salade van de Chef met gegrilde Gamba’s, Avocado, Pompelmoes en Currydressing
  • Bouillabaisse à la Marseillaise met z’n Rouille en Toast

Suggesties

  • Duo van Wildpastei met gelei van Porto en Uienkonfituur

    Duo de paté de Gibier et sa garniture

  • Bladerdeegje van Sint-Jacobsnootje met Julliene van groentjes, blanke boter Sausje

    Mille-feuille de Noix de St –Jacques au beurre blanc

  • 1/2 Fazant "à la Normande" gecarameliseerde Appels, Veenbessen, Wildsaus

    ½ Faisan « à la Normande » Pommes caramélisées, Airelles, sauce à la Crème

  • 1/2 Fazant "à la Brabançonne", gebraiseerde Witloof en Wildroomsausje

    ½ Faisan « à la Brabançonne » Chicons braisées, sauce Gibier à la Crème

  • Hertenkalffilet met Puree van Pastinaak Gebraiseerd Witloof en Oesterzwammen afgewerkt met Wildsausje

    Filet de Chevreuil et sa garniture d’Automne, sauce Gibier

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