Suggesties

Specialiteit

  • King Crab” gegrild met blanke boter, wilde Rijst

    Crabe Royal" grillée au beurre Blanc, Riz sauvage

  • Chateaubriand grillée met z’n Béarnaisesausje
  • Rib Eye Black Angus Schotland
  • Salade van de Chef met gegrilde Gamba’s, Avocado, Pompelmoes en Currydressing

Suggesties

  • Gebakken Sint-Jacobsnootjes op Klassieke wijze “Meunière”

    Noix de Saint-Jacques Meunière

  • Paling in de Room met verse Frietjes

    Anguille à la Crème

  • Gebakken paling met Tartaarsausje

    Anguille poêlé, sauce Tartare

  • Choucroute garnie d’Alsace

    Choucroute garnie à l’Alsacienne

  • “Zwitsers Bintje”, gegratineerde Raclette kaas met Serranoham, afgewerkt met zure room & Bieslook

    « Pomme de Terre Suisse », fromage Raclette gratiné, jambon de Serrano, crème à la ciboulette

  • Gebakken Deense Kabeljauw afgewerkt met zacht Mosterdsausje, krokant gebakken Oesterzwammen

    Cabillaud Danois poêlé à la sauce Moutarde doux, Pleurotes

Site by Verdographics