Suggesties

Specialiteit

  • King Crab” gegrild met blanke boter, wilde Rijst

    Crabe Royal" grillée au beurre Blanc, Riz sauvage

  • Chateaubriand grillée met z’n Béarnaisesausje
  • Rib Eye Black Angus Schotland
  • Salade van de Chef met gegrilde Gamba’s, Avocado, Pompelmoes en Currydressing

Suggesties

  • Terrine van Ganzenlever, Portogelei en Brioche brood

    Terrine de Foie Gras maison, gelée au Porto et Brioche

  • Sint-Jacobsnootje afgewerkt met gecarameliseerd witloof, Krokantje van Serrano

    Noix de St –Jacques aux Chicons caramélisées, Croquant de Serrano

  • Choucroute garnie d’Alsace

  • “Zwitsers Bintje”, gegratineerde Raclette kaas met Parmaham, afgewerkt met zure room & Bieslook

    « Pomme de Terre Suisse », fromage Raclette gratiné, jambon de Parme, crème et ciboulette

  • Hertenkalffilet met Puree van Pastinaak, gebraiseerd Witloof en Oesterzwam

    Filet de Chevreuil et sa garniture d’Automne, sauce Gibier

  • Gebakken Deense Kabeljauw met gebrande jonge prei afgewerkt met Dijonaisesaus Puree van Pastinaak

    Cabillaud Danois poêlé, poireaux jeunes, Sauce Dijonaise, Puree de Panais

  • Bladerdeegje met krokant gebakken Kalfszwezeriken en Boschampignons, Roomsausje “Fine Champagne”

    Mille-Feuille de Ris de Veau et Champignons de Bois, Sauce Fine Champagne

Site by Verdographics