Specialiteit
-
King Crab” gegrild met blanke boter, wilde Rijst
Crabe Royal" grillée au beurre Blanc, Riz sauvage
-
Chateaubriand grillée met z’n Béarnaisesausje
-
Rib Eye Black Angus Schotland
-
Salade van de Chef met gegrilde Gamba’s, Avocado, Pompelmoes en Currydressing
Suggesties
-
6 Oesters Op IJs / Wild Atlantic Ireland
6 Huîtres, sur Glace / Wild Atlantic Ireland
-
Gebakken Sint-Jacobsnootjes afgesmaakt met Appelsientoetsen, Grijze garnalen
Noix de Saint-Jacques poêlé, Sauce à l’Orange et Crevettes grises
-
” Vitello Tonato “, Carpaccio van Kalfsgebraad afgewerkt met Tonijnmayonaise
Vitello Tonato, Carpaccio de Rôti de veau, Mayonnaise de Thon
-
Op vel gebakken Zeebaars met Chutney van Rode Ui en Paprika, Krielaardappelen
Bar de Mer poêlé sur peau, Chutney d’Oignons Rouges et Poivres Rouges, Pommes de Terre
-
Bouillabaisse à la Marseillaise