Suggesties

Specialiteit

  • King Crab” gegrild met blanke boter, wilde Rijst

    Crabe Royal" grillée au beurre Blanc, Riz sauvage

  • Chateaubriand grillée met z’n Béarnaisesausje
  • Rib Eye Black Angus Schotland
  • Salade van de Chef met gegrilde Gamba’s, Avocado, Pompelmoes en Currydressing

Suggesties

  • Gebakken Sint-Jacobsnootjes afgesmaakt met Appelsientoetsen en Grijze garnalen

    Noix de Saint-Jacques poêlé, Sauce à l’Orange et Crevettes grises

  • Choucroute garnie d’Alsace

  • “Zwitsers Bintje”, gegratineerde Raclette kaas met Parmaham, afgewerkt met zure room & Bieslook

    « Pomme de Terre Suisse », fromage Raclette gratiné, jambon de Parme, crème et ciboulette

  • Paling in de Room met verse Frietjes

    Anguille à la Crème

  • Gebakken paling met Tartaarsausje

    Anguille poêlé, sauce Tartare

  • Fettucini met Boschampignons

    Fettucini aux Pleurotes

Site by Verdographics