Suggesties

Specialiteit

  • King Crab” gegrild met blanke boter, wilde Rijst

    Crabe Royal" grillée au beurre Blanc, Riz sauvage

  • Chateaubriand grillée met z’n Béarnaisesausje
  • Rib Eye Black Angus Schotland
  • Salade van de Chef met gegrilde Gamba’s, Avocado, Pompelmoes en Currydressing

Suggesties

  • Duo van Wildpastei met gelei van Porto en Uienkonfituur

    Duo de paté de Gibier et sa garniture

  • Sint-Jacobsnootje afgewerkt met gecarameliseerd witloof, Krokantje van Serrano

    Noix de St –Jacques aux Chicons caramélisées, Croquant de Serrano

  • Fazant à la Normande met Gecarameliseerde Appel en Veenbessen, Wildroomsausje

    Faisan « à la Normande » Pommes caramélisées, Airelles, sauce à la Crème

  • Fazant “à la Brabançonne” met Denne aardappeltjes Gebraiseerd Witloof en Veenbessen, Wildroomsausje

    ½ Faisan « à la Brabançonne » Chicons braisées, sauce Gibier à la Crème

  • Hertenkalffilet met Puree van Pastinaak, gebraiseerd Witloof en Oesterzwam

    Filet de Chevreuil et sa garniture d’Automne, sauce Gibier

Site by Verdographics