Suggesties

Specialiteit

  • Chateaubriand grillée met z’n Béarnaisesausje
  • Rib Eye Black Angus Schotland
  • Salade van de Chef met gegrilde Gamba’s, Avocado, Pompelmoes en Currydressing

Suggesties

  • 6 Gegratineerde Oesters

    6 Huitres Gratinée

  • Gegrilde Sint-Jacobsnootjes met gekarameliseerd Witloof, Krokantje van Serranoham

    Noix de Saint-Jacques grillées, Chicons caramélisées, Croquant de Jambon de Serrano

  • Choucroute garnie d’Alsace met zijn ambachtelijke charcuterie

    Choucroute garnie à l’Alsacienne et son charcuterie artisanale

  • Scandinavisch Bintje, gegratineerde Raclette kaas met Gerookte Zalm, afgewerkt met zure room & Bieslook

    Pomme de Terre Scandinave fromage Raclette gratiné, Saumon Fumé, crème et Ciboulette

  • “Zwitsers Bintje”, gegratineerde Raclette kaas met Serranoham, afgewerkt met zure room & Bieslook

    « Pomme de Terre Suisse » fromage Raclette gratiné, jambon de Serrano, crème et Ciboulette

  • Bladerdeegje met krokant gebakken Kalfszwezeriken en Boschampignons, Roomsausje “Fine Champagne”

    Mille-Feuille de Ris de Veau et Champignons de Bois, Sauce Fine Champagne

  • Gebakken Griet met jonge Wortelen en zacht Dragonsausje, Krielaardappelen

    Filet de Barbue, Carottes primeur, sauce à l’Estragon, pommes de terre grenaille

  • Fettucini met Boschampignons

    Fettucini aux Champignons de bois

  • “ Snow Crab” gegrild met blanke boter, Rijst

    “ Crabe de Neige ” grillée au beurre Blanc, Riz

  • Kreeft in schoon zicht, Klassiek getooid 580 Gr

    Homard en Belle Vue , façon Classique 580 Gr

  • Kreeft gegrild met zachte Lookboter 580 Gr

    Homard grillé au Beurre à l’Ail doux 580 Gr

  • Kaas Fondue « Savoyarde » met fijne Charcuterie en fris slaatje

    (enkel op donder- en vrijdag) - Comté – Emmental - Gruyere