Suggesties

Specialiteit

  • King Crab” gegrild met blanke boter, wilde Rijst

    Crabe Royal" grillée au beurre Blanc, Riz sauvage

  • Chateaubriand grillée met z’n Béarnaisesausje
  • Rib Eye Black Angus Schotland
  • Salade van de Chef met gegrilde Gamba’s, Avocado, Pompelmoes en Currydressing

Suggesties

  • Gebakken Sint-Jacobsnootjes op Klassieke wijze “Meunière”

    Noix de Saint-Jacques poêlé, Meunière

  • Salade gerookte Zalm met Avocado afgewerkt met Pompelmoespartjes en Appel

    Salade Saumon fumée garni aux Avocats, Agrumes et Pommes

  • Op vel gebakken Zeebaars met Chutney van Rode Ui en Paprika, Krielaardappelen

    Bar de Mer poêlé sur peau, Chutney d’Oignons Rouges et Poivres Rouges, Pommes de Terre

  • Bouillabaisse à la Marseillaise
  • Duo van Wildpastei met gelei van Porto en Uienkonfituur

    Duo de paté de Gibier et sa garniture

  • Hertenkalffilet met Puree van Pastinaak, gebraiseerd Witloof en Oesterzwam

    Filet de Chevreuil et sa garniture d’Automne, sauce Gibier

Site by Verdographics